Blog

Bloesems die dwarrelen uit boeken, uit video’s, artikels. Mijmeringen over ontdekkingen en transformatieprocessen waar ik door ga, en waar jij misschien jezelf in herkent. Dat is wat je op deze blog mag verwachten.

Ooit startte het als een van de pijlers van mijn praktijk als coach en reflexologe. Ik heb die met hart en ziel vorm gegeven, vooral in de periode 2011-2013. Alleen kreeg ik het financieel niet rond in hoofdberoep. Sinds 2013 dobberde het nog een beetje voort, naast eerst een halftijdse, later een voltijdse job.

Schrijven blijf ik doen, dat proces ontpopte zich intussen zelfs tot een boek. Zodra ik mij er weer klaar voor voel, start ik de reflexologie, familie-opstellingen en coaching weer op. Nog even geduld dus…

Alles van waarde

Alles van waarde – kortverhaal

Lieve lezers, In het kader van de kortverhalenwedstrijd van de Cultuurraad van Deinze, zond ik een kortverhaal in. Tussen de 256 inzendingen werd één winnares gekozen en waren er twee eervolle vermeldingen. Mijn kortverhaal viel niet in de prijzen, maar ik deel graag met jullie het kortverhaal. Download gerust de pdf. Je reacties en commentaren… Continue Reading →

de weg naar huis

Leren thuiskomen

Enkele weken terug stond mij ineens het gevoel voor ogen dat ik op mijn terugweg als virtuele pelgrim niet zozeer “op reis ga en meeneem”. Om de één of andere reden tolde het omgekeerde zinnetje als een spiraal door mijn hoofd: “ik ga naar huis en ik laat los.”

 

Leave a Reply

Up ↑