Leap of faith

Tijd voor jou om de grote sprong te wagen van wie je bent naar wie je wil zijn? Ben je bereid om te ontdekken wie je in wezen bent en om precies datgene wat je ontdekt ook openhartig te omarmen?

Maak dan nu gebruik van dit unieke aanbod!

Je kunt intekenen op een individuele coachingsdag. Een bush-walk doorheen je eigen bush. Een verkenningstocht doorheen je brousse. Wie ben jij in wezen? Wie wil je morgen zijn? Hoe zet je daar alvast de bakens voor uit?

Je trekt een hele dag uit om bij al jouw vragen stil te staan, om al jouw vragen te ont-dekken, om jezelf te ont-moeten. Ik trek een hele dag uit om je daarin bij te staan, om je te steunen wanneer het confronterend wordt, om je een liefdevol en toch gedecideerd extra duwtje te geven waar het kan en mag.

We bekijken samen al jouw thema’s, of het nu om je innerlijke balans gaat, je carrière, je gezinsleven, je relatie. Wat voor jou het grootste verschil maakt in die thema’s.

Je neemt van die dag vooral je komende uitdagingen mee. Een horizon om naartoe te varen. En het kompas dat het beste bij jou past. Dat zoeken we samen uit.

Klaar voor die leap of faith?

Mail mij voor meer info marie@almanahualli.com

Comments are closed.

Up ↑

%d bloggers like this: