De dynamiek van je relatie helder in beeld

Om inzicht te krijgen in de dynamieken van je relatie, zijn er vele benaderingen mogelijk. Systemische oefeningen zijn daarbij een zinvolle techniek, omdat ze verder kijken dan de grenzen van je relatie alleen.

Je bent welkom op 17-02 om de dynamieken van je relatie te bekijken. Je huidige relatie, voorbije relatie, toekomstige relatie. Alleen of met je partner. Ontdek meer over de workshop via deze link: https://www.facebook.com/events/510580438970583/

Liefdevol Bewust Samen Zijn

Inschrijven kan tot dinsdag 12-02. Kun je er deze keer niet bij zijn maar heb je wel interesse? Mail het dan zeker door naar marie@almanahaulli.com. Of doe jezelf alvast een cadeau…

Wil je meer inzicht krijgen in je relatie?

Teken dan alvast in op het e-boek Het balans spel via http://eepurl.com/sDFDr. Het bevat aanwijzingen voor een oefening die je kunt doen bij je relatie. Jouw resultaten stuur je mij per mail door, en je krijgt een eerste coaching-mail als antwoord, geheel gratis en vrijblijvend. Wil je van daaruit verder kijken? Dan kunnen we een afspraak maken in mijn praktijk of verder via mail coaching-afspraken maken.

Voel je vrij om dit bericht te delen! Nieuwe likes op mijn pagina https://www.facebook.com/AlmaNahualli zijn altijd welkom ;).

Meer ontdekken over mijn praktijk? Surf naar www.almanahualli.com .

Comments are closed.

Up ↑

%d bloggers like this: